Production of food aroma compounds: Microbial and enzymatic methodologies
Longo, M.A., Sanromán, M.A.
(2006) Food Technology and Biotechnology, 44 (3), pp. 335-353
Longo, M.A., Sanromán, M.A.
(2006) Food Technology and Biotechnology, 44 (3), pp. 335-353
M. Pazos, M. A. Sanromán, C. Cameselle
(2006) Chemosphere, 62, nº 5: 817-822
M. A. Sanromán, S. Rodríguez Couto
(2006) Journal of Food Engineering, 73, nº 4: 388-393
S. Rodríguez Couto, E. López , M. A. Sanromán
(2006) Journal of Food Engineering, 74, nº 2: 263-267
M. Lorenzo, D. Moldes, M. A. Sanromán
(2006) Chemosphere, 63, nº 6: 912-917
S. Rodríguez Couto, M. A. Sanromán
(2006) Journal of Food Engineering, 76, nº 3: 291-302
Departamento de Ingeniería Química
Programa Operativo FEDER Galicia – «Unha maneira de facer Europa»
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
INFORMACIÓN |
+34 986 812 000 | |
informacion@uvigo.es |
![]() |
CAMPUS DE OURENSE |
+34 988 387 102 | |
![]() |
Campus da Auga |
![]() |
CAMPUS DE PONTEVEDRA |
+34 986 801 949 | |
![]() |
Campus CREA |
![]() |
CAMPUS DE VIGO |
+34 986 801 949 | |
![]() |
Campus Vigo Tecnolóxico |
![]() |
CONTACTO |
![]() |
BUZÓN DE QUEJAS, SUGERENCIAS Y FELICITACIONES |
![]() |
OTRAS WEBS INSTITUCIONALES |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
CAMPUS DO MAR |
![]() |
TRANSPARENCIA |
![]() |
EMERGENCIAS |
![]() |
MURO SOCIAL |