Close

Libros y capítulos de libros

Food Enzymes

Autores: M. A. Sanromán, F.J. Deive
Libro: Current Developments in Biotechnology and Bioengineering: Food and Beverages Industry
Editorial: Elsevier
Fecha: 2016

Biofilm-mediated degradation of PAHs and pesticides

Autores: M. Pazos, L. Ferreira, E. Rosales, M. A. Sanromán
Libro: Biofilms in Bioremediation: Current Research and Emerging Technologies
Editorial: Gavin Lear
Lugar: The University of Auckland, New Zealand
Fecha: 2016

Production of food flavours

Autores: E. Rosales, F. Deive, M.A. Longo, M.A. Sanromán
Libro: Comprehensive Food Fermentation Biotechnology
Editorial: Asiatech Publishers
Lugar: Nueva Delhi, India
Fecha: 2010

Vegetable flavors from cell culture

Autores: M. A. Longo, M. A. Sanromán
Libro: Handbook of Fruits and Vegetables Flavors
Editorial: John Wiley & Sons
Lugar: New Jersey, ESTADOS UNIDOS
Fecha: 2010

Pulsing Bioreactors

Autores: J.M. Lema, E. Roca, M. A. Sanromán, M J. Núñez, M.T. Moreira, G. Feijoo
Libro: Multiphase Bioreactor Design
Editorial: Taylor & Francis
Lugar: Londres, Inglaterra
Fecha: 2001